Är du intresserad av våra behandlingar?
Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation!

Är du intresserad av våra behandlingar?

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation!

Beauty Bar Östermalm, Stockholm

Som första klinik kan vi nu erbjuda ett genomtänkt anti-aging koncept speciellt gjort för dig. Vårt främsta och viktigaste mål är att uppnå en förbättrad hudkvalité med lyster, spänst och hälsa.

acai

Kombinera med Restylane Skinbooster eller Filorga Vitamincocktail för ultimat effekt av din behandling.

Vår ekologiska Acai är plockad direkt från Amazonas regnskog utan mellanhänder. Acai är ett bär som är mycket rikt på protein, fibrer och lipider, omättade fettsyror, men framförallt är Acai en mycket stor källa till antioxidanter! Vi finner i denna frukt vitamin C, B1 och B2, fosfor, järn och kalcium. Den höga koncentrationen av antocyanin ger en intensiv lila, nästan svart färg på frukten. I den mänskliga kroppen, fungerar antocyanin som en potent antioxidant.

Vi sammarbeta med Macacos som har ett kvalitetstänk genom hela kedjan. Deras Açaí är av bästa kvalitet och fryses ner väldigt fort, så att den behåller högsta möjliga mängd av antioxidanter och näring. Superfood på riktigt! Dessutom gör Macacos mer än att erbjuda Acaí. De bidrar till bevaring av Amazonas Regnskog. Välkommen att provsmak. It´s delicius and healthy!

boka en behandling!

info@fillersinstitute.se
tfn 08-645 32 80

Acai Beauty Bar