FILLERS INSTITUTE

Till höger om porten Engelbrektsgatan 39, 114 32 Stockholm

Telefon: 08-645 32 80
E-post: info@fillersinstitute.se
Öppettider: Mån-fre, 09.00-19.00
(Eller enligt överenskommelse)

Skicka en bokningsförfrågan och ange gärna önskad tid och behandling.

BOKA ONLINE

Alexandra Andersson,

legitimerad sjuksköterska och klinikchef på Fillers Institute med bred kompetens inom hälsovetenskap och primärvård.Har specialistkompetens inom anti-aging. Specialutbildad inom behandlingar med Fillers och Botox samt mesoterapiteknik där man skapar en föryngringsprocess genom tillförsel av hyaluronsyra.

Dr. Marian Diaz Bravos,

Master inom Estetisk Medicin med bred erfarenhet av anti-aging behandlingar. Stor erfarenhet av behandlingar med hyaluronsyra fillers för ansiktet i kombination med Botox, kemisk peeling, behandlingar av ådernät med sklerosteknik genom transiluminationslampa samt laserbehandlingar.

Marian har även bred erfarenhet av traditionell sjukvård.

Vi arbetar med marknadens ledande märken inom medicinsk hudvård, såsom Restylane, Juvederm, och Filorga vilka alla påvisar väldokumenterade resultat.

Vi vidareutbildar oss kontinuerligt på de senaste teknikerna inom området och har kontakt med internationella skönhetsexperter som berättar om det senaste på marknaden. Allt för att kunna erbjuda professionella behandlingar och för att garantera en hög patientsäkerhet

kontakta fillers Stockholm Institute

Dermal filler är en behandling utan kirurgiskt ingrepp som syftar till att återställa eller öka volymen av vävnad eller reparera brister som förvärvats under hela livet.

Denna behandling används för korrigering av djupa linjer och rynkor, ansiktsveck, ärr, svullnad av läppar och förbättra ansiktet kontur.

Vi är certifierade genom Restylanes utbildningsprogram, Certified Clinic.Restylanes certifiering ger Dig som patient hos oss en trygghet och ett bevis på att våra behandlare har genomgått relevant utbildning för produkterna och att de har praktisk erfarenhet av att använda dem. Det är viktigt för oss att du som patient skall kunna ställa höga krav på kvalitet och säkerhet.

boka en behandling!

Om Fillers Institute Stockholm

kontakta fillers Stockholm Institute
Välkommen till fillers institute i Östermalm, Stockholm

Botox är ett väl beprövat läkemedel som sedan 90-talet och framåt har blivit alltmer använd inom kosmetiska och estetiska behandlingar för att reducera linjer och rynkor ansiktet.Botox hjälper även mot migrän och svettningar.

En liten mängd botox injiceras i huden för att blockera nervimpulser i utvalda ansiktsmuskler, som motverkar att muskeln drar ihop sig och bildar rynkor.På detta sätt blir hudens yta slätare och rynkor minskar.Injektionen görs med en mycket fin nål, det sticker till lite grann. Men det går snabbt över.

Effekten varar i cirka 3 till 6 månader. En ny behandling för underhåll av resultaten kan då behövs.Denna tid kan variera från person till person.Det finns inga bevis för att solens strålar påverkar behandlingen. Kom dock ihåg att solen är den främsta orsaken till hudens åldrande.Det finns inga kända allergiska reaktioner mot botulinum toxin, men övergående biverkningar som huvudvärk kan uppstå efter proceduren eller ptos (sänkning av den övre ögonlocket).

En annan möjlig biverkning är bildandet av små blödningar (blåmärken) vid injektionsstället.