Är du intresserad av våra behandlingar?
Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation!

Är du intresserad av våra behandlingar?

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation!

Restylane Skinboosters Östermalm, Stockholm

Restylane Skinboosters är ett helt nytt koncept för att ta hand om din hud genom att skapa djup återfuktning av huden inifrån. Detta betyder att du får en ökad återfuktning i huden, vilket ger en långvarig förbättring av hudens ytstruktur.

restylane skinbooster

EN BEHANDLING DU KAN LITA PÅ

Restylane Skinboosters är en revolutionerande ny behandlingsmetod som är vidareutvecklad från Restylane, vilket är en produkt som har över 16 års forskning och 16 miljoner behandlingar bakom sig sedan 1996. Effekten och säkerheten kring Hyaluronsyra har dokumenterats i många kliniska prövningar världen över.

Kombinera med Acai Beauty Shot för förstärkt anti-aging effekt

VAD ÄR RESTYLANE SKINBOOSTER?

Behandlingen innefattar små återfuktande mikroinjektioner i huden med en mjuk gel-liknande substans som kallas Hyaluronsyra, vilken förbättrar hudens fasthet, elasticitet och lyster.
Hyaluronsyran finns naturligt i din kropp, den älskar vatten och bibehåller fukten i huden. När vi åldras, minskar kvantitieten av Hyaluronsyra i kroppen.

Nu har du en möjlighet att långsiktigt återskapa och behålla din naturliga återfuktning eftersom den stabiliserade Hyaluronsyran i Restylane Skinboosters fungerar i flera månader.

SATSA PÅ LYSTER
Restylane Skinboosters erbjuder en dokumenterad, stegvis förbättring av hudens kvalitet och elasticitet.
Du uppnår synliga resultat av en naturligt uppiggad hud som andra kommer att avundas.
Restylane Skinboosters är en mångfacetterad produkt som kan användas för:
  • Kvinnor och män med alla hudtyper
  • Människor i alla åldrar
  • Ansikte, hals, händer och dekolletage
  • Alla som vill förbättra sin hudkvalitet, tex även vid acne-ärr eller solskadad hud
ETT STEG MOT EN FÖRBÄTTRAD HUD

För optimalt resultat rekommenderas att man gör en initial ”uppstarts-kur”, vanligen bestående av tre behandlingar med 2-4 veckors mellanrum.* Din kropp kommer successivt att bryta ner Hyaluronsyra i Restylane Skinboosters över en tid av flera månader.
För att upprätthålla din förbättrade hud, rekommenderas du sedan att göra regelbundna underhållsbehandlingar ungefär var sjätte månad.

FÖRE & EFTER BILDER