COLAGENBOOSTER
(Radiesse)

OM BEHANDLING

”Patient satisfaction speaks volumes” säger Radiesse på sin egen hemsida

Ser man på resultaten av deras behandling är det lätt att förstå att de vågar vara så djärva. 

Med Radiesse får du ett resultat som syns omedelbart. Det aktiva ämnet hydroxylapatit bidrar till att långvarigt stimulera kollagenproduktionen. Medan det tidigare framförallt har använts som en formande filler, för att behandla till exempel slapphet i kinderna eller de djupa fårorna från näsan ner mot munnen, används det idag allt oftare i en utspädd variant, som ett biostimulerande ämne. 

Det betyder att Radiesse har en lyftande effekt på huden, samtidigt som den både ökar hudens elasticiteten och fyller ut förlorad volym från exempelvis åldrande eller viktnedgång.

De föryngrande effekterna av Radiesse uppenbarar sig snabbt efter behandlingarna. Produktionen av kollagen och elastin kan öka kraftigt så tidigt som fyra veckor efter behandling, vilket medför långsiktigt förbättring av hudens fasthet och en naturlig förtjockning av hudens tjocklek. Dessutom bidrar behandlingarna till nybildning av syretillförande blodkärl och nya hudceller.

I praktiken innebär detta en kliniskt bevisad minskning av fina linjer, rynkor och slapp hud. Det ger också märkbart ökad lyster, bättre elasticitet och en smidigare hud. Tack vare behandlingens speciella struktur kan du alltså från en dag till en annan se flera år yngre ut. Resultatet håller dessutom i upp till 18 månader.

Som om detta inte vore nog kan den utspädda varianten av Radiesse också användas för att behandla andra delar av kroppen! Ytliga injektioner kan bland mycket annat reducera celluliter, ge ökad spänst i såväl hals som dekolletage och bidra till fastare hud i allt från bakdel och mage till lår, knän och armbågar. Det är alltså en helt unik produkt som både ersätter förlorad volym och stimulerar kollagenproduktionen.

Sist, men absolut inte minst: Radiesse är en helt biokompatibel och nedbrytbar biostimulerande filler, vilket innebär att den försvinner ut kroppen på egen hand. Du kan alltså känna dig helt trygg med behandlingen.

PRISER