OM OSS

Vår ambition

Vår ambition är att vara bland de absolut främsta klinikerna inom estetiska behandlingar och medicinsk hudvård, så att vi kan ge dig bästa möjliga resultat: synligt – men naturligt. Målet är alltid ett hälsosammare, piggare och naturligare resultat.

Vill du veta mer om oss eller komma in på en kostnadsfri konsultation? Kontakta oss gärna – eller välkommen hit på en kopp kaffe!

OM FILLERS INSTITUTE

På Engelbrektsgatan, mitt i hjärtat av Östermalm, hitta du Fillers Institutes klinik.  Här välkomnas du av legitimerad specialistperson till fräscha och eleganta lokaler, där din upplevelse och ditt resultat står i fokus.

På Fillers Institute strävar vi efter att alltid använda den senaste tekniska utrustningen och förstklassiga produkter med väldokumenterade resultat från några av estetikens absolut främsta varumärken. Ytterligare är vi måna om att kontinuerligt vidareutbilda oss för att kunna erbjuda toppmoderna, professionella behandlingar och för att garantera en hög patientsäkerhet.

Personalen på Fillers Institute har expertkompetens inom sina områden och följer alla internationella riktlinjer inom estetisk medicin. 

Vår klinikchef, legitimerade sjuksköterskan Alexandra, kommer från Brasilien, som är världsledande inom medicinsk hudvård. Hon har lång erfarenhet av kirurgiska behandlingar och har utbildats av tre av världens bästa dermatologer och kirurger, såsom dermatologen Dr. Tapan Patel, den brasilianske plastikkirurgen Dr Mauricio de Maio och Dr Ray Acquili.

Vår flaggskeppsbehandling är Skinboostern, som ger huden en elegant och diskret glöd för ett fräscht och piggt resultat. Ytterligare erbjuder vi bland annat välbeprövade protokollbehandlingar som stimulerar hudens celluppbyggnad med evidensbaserade produkter. Vidare använder vi också Dermal Fillers för att ge ditt ansikte och rätt kick genom att förstärka specifika ansiktsdrag och skapa ett definierat, ungdomligt resultat. Vårt arbete med Dermal Fillers baseras på MD Codes-tekniken, vilken utformning av Dr Mauricio de Maio.

OM ALEXANDRA

Med en bakgrund som legitimerad specialistsjuksköterska och med omfattande avancerade vidareutbildningar hos några av världens ledande kirurger och dermatologer under bältet, erbjuder Fillers Institutes klinikchef, Alexandra Andersson, säkra estetiska behandlingar med oerhört hög kvalitet.

Tack vare sin långa erfarenhet kan Alexandra avgöra precis vilken teknik som passar just ditt ansikte och din hud, något som bevisas av den stora andelen återkommande klienter. Dessutom fortsätter hon att vidareutbildautbilda sig inom de absolut senaste metoderna och besöker årligen skönhetsmetropoler som London, Paris och Monaco för att hålla sig à jour med den estetiska utvecklingen.

Här är du i trygga händer – Alexandra är känd för sitt lätta handlag, sin perfektionism och sitt enorma fokus, egenskaper som i kombination ger ett naturligt och strålande resultat.

award winning

Vi som arbetar på Fillers Institute är certifierade inom bland annat Restylanes utbildningsprogram Certified Clinic, Allergan Medical Institute och Merz Aesthetics Institute.

Dessutom samverkar vi med IVO (Inspektionen för Vård och Omsorg), Fillers Academy Nurse och i WOSIAM (World Society of Interdisciplinary Aesthetic & Anti-aging Medicine).

Priser vi har fått för vårt arbete inkluderar Noscomed Aesthetic Awards 2019.