Är du intresserad av våra behandlingar?
Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation!

Är du intresserad av våra behandlingar?

Kontakta oss idag för att boka en kostnadsfri konsultation!

PERSONAL

Alexandra Andersson

Alexandra Andersson, legitimerad sjuksköterska och klinikchef på Fillers Institute med bred kompetens inom hälsovetenskap och primärvård. Har specialistkompetens inom anti-aging. Specialutbildad inom behandlingar med Fillers och Botox samt mesoterapiteknik där man skapar en föryngringsprocess genom tillförsel av hyaluronsyra.

Marian Diaz Bravos

Dr. Marian Diaz Bravos, Master inom Estetisk Medicin med bred erfarenhet av anti-aging behandlingar. Stor erfarenhet av behandlingar med hyaluronsyra fillers för ansiktet i kombination med Botox, kemisk peeling, behandlingar av ådernät med sklerosteknik genom transiluminationslampa samt laserbehandlingar. Marian har även bred erfarenhet av traditionell sjukvård.

OM OSS

Vi arbetar med marknadens ledande märken inom medicinsk hudvård, såsom Restylane, Juvederm, och Filorga vilka alla påvisar väldokumenterade resultat. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt på de senaste teknikerna inom området och har kontakt med internationella skönhetsexperter som berättar om det senaste på marknaden. Allt för att kunna erbjuda professionella behandlingar och för att garantera en hög patientsäkerhet

Restylanelogo

Vi är certifierade genom Restylanes utbildningsprogram, Certified Clinic.
Restylanes certifiering ger Dig som patient hos oss en trygghet och ett bevis på att våra behandlare har genomgått relevant utbildning för produkterna och att de har praktisk erfarenhet av att använda dem.
Det är viktigt för oss att du som patient skall kunna ställa höga krav på kvalitet och säkerhet.