PEELS

OM BEHANDLING

Ultraljudteknik behandling har en mängd olika positiva effekter på föryngring och förbättring av hudens utseende. Några av de viktigaste egenskaperna är att det förbättrar absorberingen av aktiva ingredienser som påförs huden, samt att utvecklingen av kollagen ökas. Alla hudtyper går att behandla och resultaten förbättras ytterligare när man kombinerar ultraljudet med andra hudvårdsbehandlingar.

VAD ÄR ULTRALJUD?
Ultraljud är en modern teknik som använder lågfrekventa ljudvågor för säker mekanisk hudexfoliering, molekylär genomströmning och läkning till att bekämpa åldrande hud, minska rynkor, avlägsna akne, hantera rosacea och hyperpigmentering med mera. Ultraljud passar alla sorters hudtyper och hudtoner.

RENGÖRING
Avlägsnar föroreningar såsom döda hudceller och orenheter genom att använda ultraljud vågor att ”skjuta” bort det från den friska huden och porerna. Detta förbättrar utseendet på huden och förstör bakterier och akne – orsakar bakterier, hjälper huden hålla sig frisk och ren.

PEELING
Efter rengöringen ges du en helt unik peeling behandling där vi i kombination med den patenterade Enzym peelingen helt smärtfritt avlägsnar alla döda hudceller för att föra din hud mottaglig för vidare behandling samt en AHA-EGF som är en helt unik formula med en blandning av fem olika Alpha Hydroxy Syror (AHA), antioxidanter, tillväxtfaktorer, med en auto-neutraliserande release vid behandling kommer din hud få en ny vitalitet och styrka.

ÅTERFUKTANDE & VÅRDANDE
Efter peelingen lägger vi en lugnande , vitaliserande och återfuktande ansiktsmask för intensiva anti-rynk och lyftande effekt.
Levererar direkt en lugnande anti-aging aktiva ämnen till huden. Med huvudingredienser såsom hyaluronsyra, Argireline, DMAE och Synthetic Snake Neuro peptid ges möjlighet att få långvarig anti-rynk, muskel avslappnande och åtstramande effekter.

Denna lugnande och fuktgivande ansiktsmask ger huden en uppfriskande konsistens. Rikligt med effektiva ingredienser kommer att levereras till huden inom 15 ~ 20 minuter.

PRISER