IV VITAMINCOCKTAIL THERAPY

You know what's really been catching on lately? Vitamin infusions

They've become a real hit with everyone, and you know why? It's because they swear by the incredible benefits they offer.

De administreras på ett sådant sätt att de levererar alla de viktiga vitaminerna och mineralerna direkt in i blodomlopp. Man får en riktig näringsboost!


Vilka ingredienser ingår i en vitamincocktail?

Vitamin A, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B1(tiamin), Vitamin B12(Riboflavin), Vitamin B3 (Nikotinamid), Vitamin B5 (Pantontensyra), Vitamin B6 (Pyridoxin), Vitamin B12, Vitamion C, Folysyrsa B9, Biotin B7

IV Vitamincocktail Therapy

Vilka personer bör överväga att ta IV-Vitamincocktail enligt rekommendationer från experter inom hälsobranschen?

Hälsobranschen: Om du har en känd brist på vissa vitaminer eller mineraler, är vegetarian kan IV-Vitamincocktail hjälpa till att snabbare fylla på dina näringsnivåer än kosttillskott i tablettform.

Förbättra hälsa och stärka immunsystemet:Vitamin C och andra immunstärkande näringsämnen kan användas för att stödja immun funktionen, särskilt under tider av sjukdom eller hög stress.

Lider av låg energi och trötthet: IV-Vitamincocktail kan potentiellt ge en snabb energiboost genom att tillföra essentiella näringsämnen direkt till dina celler. 

Vätskebalans och elektrolytbalans: kan vara fördelaktigt för idrottare, utför atletiska övningar, muskelkramper, fibromyalgi och personer som återhämtar sig från sjukdom eller uttorkning, eller de som upplever baksmälla.   

Utmärkt anti åldrande effekterna: som förbättrar din hud och ger dig en ungdomlig glöd.

Det har genomförts massor av studier och recensioner som pekar på några riktigt fantastiska fördelar med Vitamincocktailen. Det kan förbättra din övergripande hälsa, ge ditt immunsystem lite extra energi och till och med höja dina energinivåer. Eftersom behandlingen administreras intravenöst jämfört med att passera matsmältningssystemet, absorberas högre koncentrationer av vitaminerna lättare och är därmed mer biotillgängliga för kroppen

En IV-vitamincocktail terapi kan ha relativt milda biverkningar:  

  • Obehag vid infusionstället.
  • Vasovagal reaktion (svimning)
  • Det är av absolut avgörande betydelse att notera att IV-Vitamincocktail måste administreras av en kompetent hälso- och sjukvårds expert och genomföras under medicinsk övervakning.
  • Det avråds starkt för personer som lider av allergi mot soja och jordnötter.
  • Gör beslutet att ta IV-Vitamincocktail med ett stort leende efter att du har pratat med en vårdgivare som kan bedöma dina individuella behov och avgöra om det är lämpligt för dig

 

Om du är nyfiken eller vill veta mer så är vi jätteglada att svara på eventuella frågor du kan ha.

Håll dig frisk och fortsätt att lysa med glädje och entusiasm!

PRISER