PROTOKOLL

OM PROTOKOLL

Många förknippar sitt åldrande med ett tröttare och slappare utseende och hud som blir torr och saknar elasticitet. Minskad lyster, minskad ansiktsvolym och fler ålderslinjer kan leda till att du upplever att ansiktets struktur och form förändras och att du förlorar din naturliga skönhet – men så behöver det inte vara.

Att ta hand om din hud och att hjälpa den på traven genom att tillföra den fukt och de naturliga ingredienser som kroppen förlorar efterhand innebär att du får bästa tänkbara förutsättningar för att se lika pigg och fräsch ut som du känner dig.

För att hjälpa din hud tillbaka till sin naturliga lyster och klara ton har vi på Fillers Institute tagit fram tre ålderspaket – de är speciellt anpassade för att adressera de utmaningar som huden möter när du blir äldre.

Protokoll

Thirties

Detta paket motverkar vanliga tidiga tecken på åldrande. Hudens produktion av kollagen och hyaluronsyra har börjat avta och fina linjer och rynkor har börjat dyka upp runt exempelvis ögon och läppar. Samtidigt kan du märka att hudens elasticitet försämras.

De behandlingar som ingår i det här paketet har därför en föryngrande effekt; de fokuserar på att stimulera hudens egen cellförnyelse och ge en rejäl fuktboost. Det optimerar den naturliga skönheten och ger dig en slätare och mjukare hud med ökad lyster. Det innebär ett resultat som både syns och känns.

Vill du veta mer om vad som ingår kan du kontakta oss.

Forties

I den här åldern börjar ofta dina ålderstecken göra sig påminda på allvar. Hudens struktur är svagare och områden som kindben, kinder och haka börjar bli slappare, samtidigt som linjerna runt ögon, ögonbryn och mun blir allt tydligare.

I det här paketet fokuserar vi därför på att fräscha upp och återfukta huden på djupet. Genom vår Skinbooster-behandling återfår du spänst och elasticitet och får därtill en ökad lyster och en tydligt utslätande effekt. Dessutom erbjuder vi dig möjligheten att skulptera och konturera din ansiktsform.

Resultatet är direkt synbart och ger ett ungdomligare utseende.

Vill du veta mer om vad som ingår kan du kontakta oss.

Fifties

Att passera 50 och 60 innebär inte att du måste acceptera trött och glåmig hud. Med varsamma behandlingar hjälper vi dig att förbättra din hudstruktur, återställa hudbarriären och bromsa dina ålderstecken. Vi skräddarsyr just dina behandlingar för att balansera de komponenter som tillsammans ger dig fast och spänstig hud.

Målet med detta paket är att stimulera kroppens cellförnyelse och kollagenproduktion. Med hjälp av både vår Skinbooster och vår Kollagenbooster får du en genuin och synlig anti-ageing-effekt.

Resultatet blir färre rynkor och fina linjer och en elastisk hud som både är mjukare och slätare med en ökad lyster. Nu kan du kan ta dig an livets utmaningar med ett självförtroende som matchar ditt inre.

Vill du veta mer om vad som ingår kan du kontakta oss.