SKIN BOOSTER
(Restylane)

OM BEHANDLING

Skinboosters är en revolutionerande kombination av dokumenterat välgörande ämnen som är bra för huden. Den huvudsakliga ingrediensen är en speciellt utformad hyaluronsyra – denna syra finns naturligt i kroppen och har en unik förmåga att binda vätska och fukt. Tyvärr minskar produktionen av hyaluronsyra efterhand som du blir äldre, vilket kan orsaka att du får slappare vävnad och en gråare ton i hyn.

En behandling med Skinboosters kan göra stor skillnad för att motverka detta! Den innebär i korthet att du tillför mer av vad som redan finns i din kropp. Skinboosters bygger alltså inte volym i ansiktet, utan hjälper kroppen att binda vätska och fukt.

Tack vare att ansiktet återfuktas från insidan blir resultatet en bättre hudstruktur och en fastare och spänstigare hud med en ungdomlig lyster, något som har visats i flera kliniska studier.

Skinboosters medför helt enkelt en långvarig och djupgående återfuktning, som ger huden möjlighet att långsamt bli starkare och mer elastisk. Behandlingen håller i åtta månader upp till ett år och lämpar sig både för ansikte, läppar, hals, händer och dekolletage. I viss mån kan Skinboosters även hjälpa mot acneärr och solskadad hud.

Fillers Institute har lång erfarenhet av att arbeta med skinboosters och var bland annat en av vinnarna av Noscomed Aesthetic Awards 2019, för sina förstklassiga resultat med Belotero Revive Skinboosters. 

Nyfiken? Här kan du läsa mer.

PRISER