Colagenbooster Åkers styckebruk

Colagenbooster Åkers styckebruk

Colagenbooster Åkers styckebruk, för att behandla till exempel slapphet i kinderna eller de djupa fårorna från näsan ner mot munnen, används det idag allt oftare i en utspädd variant, som ett biostimulerande ämne.Boka tidKONTAKTA OSS

Det betyder att Radiesse har en lyftande effekt på huden, samtidigt som den både ökar hudens elasticiteten och fyller ut förlorad volym från exempelvis åldrande eller viktnedgång.

De föryngrande effekterna av Radiesse uppenbarar sig snabbt efter behandlingarna.

Produktionen av kollagen och elastin kan öka kraftigt så tidigt som fyra veckor efter behandling,

vilket medför långsiktigt förbättring av hudens fasthet och en naturlig förtjockning av hudens tjocklek. Dessutom bidrar behandlingarna till nybildning av syretillförande blodkärl och nya hudceller.

I praktiken innebär detta en kliniskt bevisad minskning av fina linjer, rynkor och slapp hud. Det ger också märkbart ökad lyster, bättre elasticitet och en smidigare hud. Tack vare behandlingens speciella struktur kan du alltså från en dag till en annan se flera år yngre ut. Resultatet håller dessutom i upp till 18 månader.

Som om detta inte vore nog kan den utspädda varianten av Radiesse också användas för att behandla andra delar av kroppen!

Det är alltså en helt unik produkt som både ersätter förlorad volym och stimulerar kollagenproduktionen.

Sist, men absolut inte minst: Radiesse är en helt biokompatibel och nedbrytbar biostimulerande filler, vilket innebär att den försvinner ut kroppen på egen hand.

Du kan alltså känna dig helt trygg med behandlingen.

Colagenbooster Åkers styckebruk

Var god, dela detta:

Läs mer: