Hair Booster behandling i Stockholm & Östermalm

Hair Booster behandling, När hårsäcken krymper, vilket sker naturligt med åldern, slutar den producera ett lika starkt hårstrå som den gjorde innan den började krympa. Tillväxten av hårstråt saktas även ner. Detta är en process som sker successivt och är förbestämt genetiskt. Hair Booster behandlingens funktion är att ge gödning till hårsäcken.

Vad händer i håret under en behandling?

Först och främst är det återupplivandet av hårfollikel, eftersom behandlingen innehåller arginin, glutamin, glycin och ornitin, vilka är nödvändiga för cellproliferation. Dessa näringsämnen stärker rutinordningen för att växa starkt hår. Förstärkning och skydd av kapillärfibern är resultatet av cystein och zink, två huvudkomponenter av keratin som utgör fibern.

De används för att ge hälsa och skönhet till hår. Tillväxtstimuleringen av ditt hår är resultatet av B-gruppens vitaminer. De ökar förnyelsen av follikel och har en del i hårväxtproduktionen. Näring och hydratisering av hårbotten är resultatet av hydraliserande egenskapen hos hyaluronsyra. Det närmar sig och vakter mot uttorkningen av vävnaderna som omger follikeln och följaktligen mot utseende av mjäll.

Antal behandlingar för bäst resultat

Produkten injiceras ytligt i dermis och efter 3-5 behandlingar har patientens hårväxt förändrats helt. Behandlingarna görs med ungefär två veckas mellanrum vilket innebär att den behandlades hår kan gå från tunt och mjälligt till tjockt och fräscht under två månader.

Hair Booster behandling

Var god, dela detta:

Läs mer: