Ultraljud Peeling

Ultraljudsanpassad ansiktsrengöring är en procedur som hjälper till att avlägsna döda hudcellerna samt stimulera kollagenproduktionen under påverkan av högfrekventa vibrationer. Ultraljudspeeling är en fysisk peeling som ger avstötning av döda hudcellerna genom att bryta bindningar mellan celler i huden under inverkan av ultraljudsvågor. Ultraljudspeeling hjälper till att rensa huden, förnya hudcellerna och eliminera döda hudceller. Med hjälp av ljudvibrationer utförs en slags hudmassage och tack vare detta stimuleras kollagenproduktionen, balanseras talgproduktionen och ökar fuktighet i huden.

Peeling med Ultraljudteknik Ultraljud passar alla sorters hudtyper och hudton.Ultraljud är en modern teknik som använder lågfrekventa ljudvågor för säker mekanisk hudexfoliering, molekylär genomströmning och läkning till att bekämpa åldrande hud, minska rynkor, avlägsna akne, hantera rosacea och hyperpigmentering med mera.

Man utför massage i kombination med aktiva serum för att uppnå optimal effekten.

Efter peelingen lägger vi en ansiktsmask som är anpassad efter din huds behov.

Det gör inte ont och man får ingen rodnad. Behandlingen tar 25-50 min. Den typ av behandlingen passar till alla hudtyper. För att uppnå optimal effekt rekommenderas det att göra 3-5 behandlingar med 2 veckors mellanrum.

Kontroindikationen

Inflammatoriska processer i huden, förekomsten av metallimplantat i kroppen, cancersjukdom, graviditet.

Effekt

  • Ultraljud peeling minimerar fina linjer, rynkor och förstorade porer, reparerar solskadad hy och motvekar ojämn hudton.
  • Ger jämnare hudstruktur och en härlig lyster.
  • Återfuktar huden.
  • Sätter igång ämnesomsättningen i huden.

Var god, dela detta:

Läs mer: