Dubbelhaka Belkyra Hägersten

Dubbelhaka Belkyra Hägersten

Dubbelhaka Belkyra Hägersten, inledningsvis Belkyra (deoxicholsyra) är en injektionsbehandling som reducerar envist och oönskat fett under hakan. Med hjälp av Belkyra kan dubbelhakan försvinna och hakprofilen kan förbättras redan efter en behandling.

Inledningsvis

Så småningom Belkyra är ett FDA-godkänt läkemedel som används för att eliminera oönskat fett under hakan, s.k. dubbelhaka. Belkyra, som även är godkänt av läkemedelsverket, går under namnet Kybella i USA.Boka tidKONTAKTA OSS

Vad är Belkyra?

Belkyra är en icke-kirurgisk behandling som förstör fettcellerna permanent, och som kan ge en mer markerad haka och en mer symmetrisk ansiktsprofil. Belkyra innehåller deoxicholsyra, vilket är en aktiv substans som finns naturligt i kroppen med uppgift att underlätta nedbrytningen av fett. Deoxicholsyran i Belkyra är av icke-human och icke-animalisk form som inte härstammar från människa eller djur.

Behandling av dubbelhaka

samtidigt En dubbelhaka kan uppstå av olika anledningar. De vanligaste orsakerna är ärftliga faktorer, åldrande eller viktuppgång. Trots träning och kost kan det envisa fettet under hakan kvarstå, vilket kan vara psykiskt påfrestande.

Slutligen Att tänka på efter behandling

Efter behandlingen kan man få blåmärken vid det behandlade området. Minskad känslighet, smärta och svullnad/vätskeansamling är andra biverkningar som kan uppstå. Dessa effekter är i allmänhet tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva.

till slut

På Engelbrektsgatan, mitt i hjärtat av Östermalm, hitta du Fillers Institutes klinik.

Vill du veta mer om oss eller komma in på en kostnadsfri konsultation? Kontakta oss gärna – eller välkommen hit på en kopp kaffe!

Dubbelhaka Belkyra Hägersten – Fillers institute Europe AB

Var god, dela detta:

Läs mer: