Fillers Strängnäs

Fillers Strängnäs

Fillers Strängnäs, Vi erbjuder en rad olika fillersbehandlingar, från ett flertal leverantörer. Vi har endast fillers med icke-animaliskt producerad hyaluronsyra, vilket betyder att hyaluronsyran inte utvinns från djur.

Är du intresserad av fillers i Stockholm?Boka tidKONTAKTA OSS

Förändra och förbättra med fillers

Det är vanligt att använda hyaluronsyrafillers i områden som saknar volym, dvs. om man har naturligt små och smala läppar eller vill ha mer framträdande ansiktsdrag, t.ex. en mer definierad haka, kindben eller käke.

Det är även möjligt att åtgärda asymmetri i ansiktet, t.ex. jämna till en sned näsa, ta bort knölar på näsan etc. Med andra ord kan fillers både förbättra och förändra ansiktsdrag.

Fillers mot åldrande

Rynkor runt mun och ögon är vanliga ålderstecken, även påsar och mörka ringar under ögonen är vanligt förekommande. De flesta ålderstecken i ansiktet beror på att hyaluronsyran (som finns naturligt i huden) försvinner allt mer ju äldre vi blir.

Eftersom hyaluronsyrans uppgift bl.a. är att återfukta huden, blir huden därför mer rynkig och mindre volyminös när den försvinner. Även hals, dekolletage och händer kan bli rynkiga.

När vi injicerar en filler för att jämna ut rynkor och fåror, ingår då en naturlig komponent.

Gelen som injeceras innehåller också lokalbedövningsmedlet lidokain, som gör att behandlingen blir behagligare. Vanliga behandlingsområden med fillers från Juvéderm är läppförstoring, fillers i kinder och kindben, under ögonen samt förstärkning av haka och käklinje.

Fillers Strängnäs


Boka tid


ALLA BEHANDLINGAR

Var god, dela detta:

Läs mer: