God Jul från Fillers Institute Stockholm

Fillers institute önskar er alla en god jul och ett gott nytt år! Vi ser fram emot ett nytt härligt år.

Välkomna till Fillers institute. Vi arbetar med marknadens ledande märken inom medicinsk hudvård, såsom Restylane, Juvederm, och Filorga vilka alla påvisar väldokumenterade resultat.

Vi vidareutbildar oss kontinuerligt på de senaste teknikerna inom området och har kontakt med internationella skönhetsexperter som berättar om det senaste på marknaden.

Allt för att kunna erbjuda professionella behandlingar och för att garantera en hög patientsäkerhet.

BOTOX

Botulinumtoxin är ett väl beprövat läkemedel som sedan 90-talet har blivit alltmer använd inom kosmetiska och estetiska behandlingar för att effektivt reducera linjer och rynkor i ansiktet.

SKINBOOSTER

Ett helt nytt koncept för att ta hand om din hud genom att skapa djup återfuktning av huden inifrån, vilket ger en långvarig förbättring av hudens ytstruktur. För alla som vill förbättra sin hudkvalitet.

FILLERS

Dermal filler är en behandling utan kirurgiskt ingrepp som syftar till att återställa eller öka volymen av vävnad eller reparera brister som förvärvats under hela livet. Denna behandling används för korrigering av djupa linjer och rynkor, ansiktsveck, ärr, svullnad av läppar och förbättra ansiktet kontur.

God Jul

Var god, dela detta:

Läs mer: