Vad är Radiesse?

Radiesse hjälper till att återställa spänsten och volymen i huden genom att stimulera kroppens egen produktion av kollagen och elastenfibrer. Med sina unika egenskaper lyfter och konturerar Radiesse huden. Metoden motverkar de yttre tecknen på åldrande och reducerar rynkor samtidigt som du behåller din naturliga skönhet.

Radiesse består av sterila mycket små mikrosfärer av kalcumhydroxylapatit i en steril vattenbaserad gel med glycerin. Radiesse ger direkt resultat och de små mikrosfärerna stimulerar kroppens egna kollagenproduktion vilket ger en långvarig och föryngrande effekt. Hydroxylapatit finns naturligt i kroppens ben och tänder.

Radiesse innehåller bedövningsmedel (Lidocaine) vilket gör att behandlingarna känns mindre. Radiesse har funnits i flera år och är sedan tidigare godkänd av amerikanska FDA vilket tyder på hög säkerhet.

Sedan några år tillbaka finns Radiesse som godkänd produkt av Läkemedelsverket även i Sverige och övriga Europa.

Radiesse hudföryngring är effektivt mot

Volym för kindben, veck och rynkor vid näsa och mun, neddragna mungipor, konturering av haka, käklinje och käkvinklar samt volymåterställning av händer.

Hur verkar Radiesse?

Radiesse ger ett omedelbart resultat tack vare gelstrukturen men även en långvarig effekt, eftersom de små fina mikrosfärerna stimulerar hudens egen kollagenproduktion. Radiesse har en hög viskositet och elasticitet, vilket genererar i en stor volymökande effekt. Effekten av en injektion håller i cirka 12 månader men oftast längre. Radiesse är biokompatibel och försvinner gradvis ur kroppen.

Är effekten av Radiesse dokumenterad?

Effekten av Radiesse finns dokumenterad i flera vetenskapliga studier. Radiesse har funnits på marknaden sedan 2004 och är en medicinsk produkt som är godkänd i Europa och i USA. Radiesse kan inte injiceras mellan ögonbrynen, i läpparna eller under ögonen. Läs mer om Radiesse på deras egen hemsida.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på din första behandling!

Håll dig uppdaterad med de senaste framstegen inom kosmetiska behandlingar, fyll i vårt enkla formulär så gör vi resten!

Var god, dela detta:

Läs mer: