Hudförbättring genom avancerad hudvård

För att fira Mors Dag bjöd Fillers Institute in våra kunder till en “Lunch Time Peel”. Responsen blev enorm, och vi blev snabbt fullbokade!

Vi vill tacka alla mammor, farmödrar, mormödrar som kom till oss och fick denna exklusiva Peeling behandling!

Vitamin C reducerar antalet ”solskadade celler” i huden.

Vårt Mål – hudförbättring genom avancerad hudvård!

Detta mål når vi genom att erbjuda produkter med rätt kombination och koncentration av dokumenterade aktiva ingredienser. Kliniska studier har visat att vitamin C reducerar antalet ”solskadade celler” i huden med 40-60 % och reducerar UV-skador på arvsmassan (DNA) med 62 %. Vitamin C är också antiinflammatoriskt och reducerar irritationer och inflammationer i huden.

EFFEKTER DU KAN SE OCH KÄNNA

Ceactil Every Day Serum

Ceactil Every Day Serum innehåller den koncentrerade C-vitamin estern, Ascorbyl glykosid. Dessutom är de aktiva ingredienserna i det här serumet förpackade i liposomer. Liposomer gör att man får en bättre penetration och produkten tränger djupare ner i huden. Det har en lugnande, fuktgivande och uppklarnande effekt på huden. Passar bra till alla hudtillstånd, även de med känslig hud och ett torrt hudtillstånd. Ceactil Every Day serum innehåller förutom C-vitamin följande aktiva ingredienser ; Vitamin B5, hyaluronsyra, A-vitamin och E-vitamin.

Ultradefence Green Tea SPF 22 

Ultradefence Green Tea SPF 22 Innehåller hög koncentration av grönt te som förhindrar skador på huden som uppkommer av fria radikaler. Solfilter som skyddar mot både UVA- och UVB- strålar. Elixir Ultradefense Green Tea SPF 22 innehåller en mycket väl dokumenterad aktiv ingrediens; Preventheila som motverkar DNA- skador som uppkommer från solljus. Skyddar och reparerar DNA, förebygger, förhindrar och skyddar mot både inre och yttreåldrande, ökar hudens förmåga att reparera sig själv. Extra bra för de med känslig eller fetare hud och akne.


SOMMAR KIT
VITC+SPF22
1214,50 (Ord pris 1735kr)

Beställning gör via mail: info@fillersinstitute.se
Fraktkostnaden är alltid 0:-

Var god, dela detta:

Läs mer: