Läppförstoring Mariefred

Läppförstoring Mariefred, Har du naturligt tunna och små läppar, förlorad spänst och volym på grund av åldrande? Drömmer du om att ha naturligt fylliga läppar?

En läppförstoring med fillers är en injektionsbehandling där man sprutar in en filler för att förstora läpparna.

Fylliga läppar är en skönhetsfaktor, framförallt hos kvinnor. Därför är just läppförstoring med filler en av de vanligaste injektionsbehandlingarna i världen.Boka tidKONTAKTA OSS

Vilken är den bästa fillern för läppförstoring?

Det finns ett mycket stort antal olika fillermärken. Dessutom har varje fillermärke ofta flera olika produkter som kan användas för ungefär samma ändamål.

Idag kan man med så kallad fillers skapa fylligare större läppar som samtidigt ser naturliga ut.

Att med hjälp av fillers ändra utseende eller bygga volym i läpparna är idag både vanligt och mer accepterat än tidigare.

Vi använder våra läppar hela tiden, därav är det inte ovanligt att man behöver underhålla behandlingen med fillers av just läpparna lite mer regelbundet än t.ex. andra behandlade delar av ansiktet.

Ibland kan man önska korrigera formen eller volymen på läpparna för ett mer permanent och underhållsfritt resultat, då rekommenderar vi läppförstoring med kirurgi.

Inför din behandling är det viktig att undvika blodförtunnande läkemedel (rådgör gärna med oss innan) och att du inom behandlingsområdet är frisk, det vill säga att inga hudutslag finns. Behandlingen passar inte för dig som är gravid eller ammande.

Läppförstoring Mariefred

Läppförstoring Mariefred

ALLA BEHANDLINGAR

Var god, dela detta:

Läs mer: