Peeling Älta

Peeling Älta med Ultraljud löser upp döda hudceller och öppnar upp porerna för att på ett effektivt sätt rengöra pormaskar och finnar. Portömning med ultraljud skadar inte huden och lämnar inga irritationer, därför passar ultraljud behandling även för känslig hud, hud med rodnad och reaktiv hud.Boka tidKONTAKTA OSS

På så sätt hjälper ansiktsbehandling med ultraljud att föryngra huden, släta ut rynkor, mjukgöra och återfukta huden. Masserande vibrationer ger även en skön massage som minskar muskelspänning och förebygger djupa rynkor och fina linjer.

Ansiktsbehandling med ultraljud – hur går det till?

Peeling med ultraljud börjar med att vi rengör ansikte med en passande ansiktsrengöring. När portömning är klar får du en lugnande kräm över ansikte. 

Efter djup portömning med utraljud blir du lite röd-rosa i ansikte. Denna rodnad är orsakad av massage och vibrationer och den brukar avta inom 1-2 timmar. Ansiktsbehandling orsakar inga irritationer eller skador i huden, därför har peeling med ultraljud ingen återhämtningstid. 

Vem får göra peeling med ultraljud?

Ansiktsbehandling med ultraljud passar alla hudtyper och kan med fördel göras på torr hud, normal hud, känslig hud, hud med rosacea, fet hud och åldrad hud. Du kan göra ultraljud behandling om du har pormaskar, finnar, gråaktig hud som behöver mer fräschhet eller om du vill rengöra huden men vill inte fjällas eller få röda prickor.

Peeling har först och främst en rengörande effekt. De fina kornen rengör på djupet och en scrub tar bort döda hudceller och avlagringar. Du inte bara känner dig fräschare i hyn – du blir det också. Dessutom gör en peeling så att övriga produkter du använder bättre kommer till sin rätt. Behandling med peeling innan ”brun utan sol” gör att du får en jämnare färg och hållbarare effekt, och resultatet blir jämnare och snyggare när du lägger makeup och andra produkter.

Peeling Älta

Peeling Älta

ALLA BEHANDLINGAR

Var god, dela detta:

Läs mer: