Profhilo Solna

Profhilo Solna

Profhilo Solna är en injicerbar anti-age produkt som återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Efter behandling förbättras hudens struktur, elasticitet och fuktbalans med en uppstramande verkan.

Inledningsvis

För bästa resultat rekommenderas två doser med 4 veckors mellanrum, därefter ytterligare en dos efter 6 månader för att bibehålla effekten. Profhilo används främst i ansikte och på hals men det går även att behandla andra kroppsområden där huden tappat volym och elasticitet.Boka tidKONTAKTA OSS

VAD ÄR PROFHILO?

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder.

Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer.

För vem passar en behandling med Profhilo?

Profhilo går också att använda i förebyggande syfte och i kombination med andra estetiska behandlingar.

Slutligen Att tänka på före och efter behandling

Inför din behandling är det viktig att undvika blodförtunnande läkemedel (rådgör gärna med oss innan) och att du inom behandlingsområdet är frisk, det vill säga att inga hudutslag finns. Behandlingen passar inte för dig som är gravid eller ammande. Samma dag och dagen efter behandling bör du undvika alltför ansträngande fysisk aktivitet och bastubad.

till slut

På Engelbrektsgatan, mitt i hjärtat av Östermalm, hitta du Fillers Institutes klinik.

Vill du veta mer om oss eller komma in på en kostnadsfri konsultation? Kontakta oss gärna – eller välkommen hit på en kopp kaffe!

Profhilo Solna – Fillers institute Europe AB

Var god, dela detta:

Läs mer: