Skinbooster Restylane Trollbäcken

Skinbooster Restylane Trollbäcken ger återfuktning på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger den en naturlig lyster.Boka tidKONTAKTA OSS

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten. Skinbooster består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar kvar längre i kroppen än vad kroppens egen hyaluronsyra gör. Fillern injiceras i mikro-doser under huden och drar åt sig vatten och ger långvarig återfuktning.

Detta är en typ filler med det specifika målet att göra huden slät, mjuk och återfuktad. Skinbooster bygger inte volym som traditionella fillers gör. Denna produkt har också ett antioxiderande medel som hjälper till att förhindra uppbyggnaden av fria radikaler i huden. Detta gör i sin tur att effekten av behandlingen blir mer långvarig.

NÄR SKA MAN PÅBÖRJA EN BEHANDLING?

Skinbooster rekommederas från ca 23 års ålder då vår kropps produktion av hyaluronsyra minskar redan vid den åldern. Hyaluronsyra är således den enskilt viktigaste faktorn som gör att vi ser fräscha ut och har lyster i ung ålder.

Skinbooster Restylane Trollbäcken

ALLA BEHANDLINGAR

Boka Tid

Var god, dela detta:

Läs mer: