Vitamincocktail Södertälje

Vitamincocktail Södertälje

Vitamincocktail Södertälje är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer och mineraler, samt reparerar vävnad genom att påverkar den cellulära spridningen och blodcirkulationen. Behandlingen kombineras med mesoterapi multipla injektioner i huden som utförs av Leg.Sjuksköterska.Boka tidKONTAKTA OSS

Med våra vitamincocktails får du en effektiv injektionsbehandling som ger huden omedelbar lyster och kraftig cellstimulering för förbättrat utseende.

Vitamincocktail vitaliserande cocktails består av hyaluronsyra, vitaminer, antioxidanter och mineraler som absorberas direkt i huden.

Under behandlingen skapas mikroskopiska kanaler som underlättar upptaget av de aktiva ämnena även i mer djupgående hudlager för att stimulera produktionen av kollagen och elastin.

Behandlingen minskar linjer, ärr och ger din hud ökad lyster och elasticitet – och på längre sikt även fastare och mer ungdomlig hud.

På Engelbrektsgatan, mitt i hjärtat av Östermalm, hitta du Fillers Institutes klinik.

Vill du veta mer om oss eller komma in på en kostnadsfri konsultation? Kontakta oss gärna – eller välkommen hit på en kopp kaffe!

Vitamincocktail Södertälje – Fillers institute Europe AB

Var god, dela detta:

Läs mer: