BELKYRA För behandling mot dubbelhaka

BELKYRA För behandling mot dubbelhaka

BELKYRA För behandling mot dubbelhaka . BELKYRA®deoxicholsyra injektionBELKYRA® är ett innovativt genombrott och en förstklassig estetisk behandling för både kvinnor och män.

Injektion med BELKYRA®

  • Det enda godkända, individuellt anpassade injicerbara läkemedel som permanent förstör fettceller under hakan. Det är enkelt att administreras på mellan två och fyra behandlingar.
  • 15–20 minuter per behandling med minimal konvalescens. Inget kirurgiskt ingrepp krävs.
  • Kliniskt beprövad behandling med långvarigt resultat och hög patientnöjdhet. När det önskade resultatet har uppnåtts krävs vanligtvis ingen förnyad behandling.

Belkyra är en injektionsbehandling som riktar in sig på och eliminerar fettceller under hakan och som gradvis kan förbättra utseendet på hakprofilen under ett antal behandlingstillfällen utifrån behandlarens bedömning.

När det önskade resultatet har uppnåtts krävs vanligtvis ingen ytterligare behandling.

Till skillnad från andra injektionsbehandlingar är effekten bestående.Efter din Belkyra-behandling kommer du att få råd av din behandlare för tiden närmast efteråt.

Det är normalt att uppleva en del obehag efter behandlingen och precis som vid andra injicerbara behandlingar kan man uppleva vissa biverkningar av Belkyra.

Efter behandlingen kan du uppleva mindre smärta, svullnad/vätskeansamling, blåmärken eller minskad känslighet under hakan.

De här effekterna är i allmänhet tillfälliga och försvinner vanligtvis av sig själva.Biverkningarnas förekomst, svårighetsgrad och varaktighet är i allmänhet störst efter det första behandlingstillfället och minskar i takt med att behandlingarna fortsätter.

BOKA DIREKT

Kontakta oss

Förbättra hudton, hudtextur och elasticitet

Med Varma och soliga Hälsningar
Alexandra Andersson
Leg.Ssk
www.fillersinstitute.se
info@fillersinstitute.se
tfn 08-645 32 80

 
Vi arbetar med marknadens ledande märken inom medicinsk hudvård, såsom Ansiktsbehandling, Restylane, Juvederm, Botox, Fillers, Skinbooster, Belkyra, Dubbelhaka behandling, Läppförstoring, Läpprejuvenation, Ansiktslyft, Elixir cosmoceuticals, Peeling, Kemisk peeling och Filorga vilka alla påvisar väldokumenterade resultat.

Fillers Institute
Till höger om porten Engelbrektsgatan 39
114 32 Stockholm
Telefon: 08-645 32 80
E-post: info@fillersinstitute.se
Öppettider: Mån-fre, 09.00-19.00
(Eller enligt överenskommelse)