Förbättra hudens kvalitet

VOLITE – en innovativ behandling utformad för att förbättra hudens kvalitet

Juvéderm® VOLITE innebär att man injicerar lättflytande hyaluronsyra ytligt i huden vilket leder till förbättringar i hudens kvalitet när det kommer till fukt, en jämnare hudstruktur och elasticitet.Produkten är avsedd för ansikte, hals, dekolletage och händer.Juvéderm® VOLITE bygger på sin patenterade Vycross® teknologi som gör att hyaluronsyran lätt kan integrera i hudvävnaden och den är utformad för att hålla i upp nio månader med bara ett behandlingstillfälle.

Påvisad effekt med Juvéderm® VOLITE

Klinisk data har hittills visat att Juvéderm® VOLITE levererar betydande förbättringar i hudens kvalitet som återfuktning, elasticitet och jämnare hudstruktur (dvs. avsaknad av fina linjer och andra ojämnheter) i upp till 6 månader.I studien ingick 131 patienter. Efter en månad upplevde behandlaren att 96 procent av patienternas hud i området kring kinderna var jämnare.

När det kom till reducering av fina linjer såg 86 procent en förbättring. 9 av 10 uppgav att de var mer nöjda med sin hud. Resultatet kvarstod sex månader efter behandlingstillfället, då patienterna rapporterade att de fortsatte att se signifikanta förbättringar av hudens fuktbalans och var nöjdare med sin hud.

Liksom vid andra estetiska injektionsbehandlingar kan biverkningar som blåmärken, smärta vid injektionsstället och svullnad uppstå. Studien visade en hög toleransnivå för produkten och 95 procent av patienterna kunde återgå till sina vardagssysslor dagen efter behandling.

Var god, dela detta:

Läs mer: