Roligare Sportlov fillers institute Stockholm

Roligare sportlov oavsett om du är hemma eller i skidbacken, fillers institute Stockholm

Sportlov fillers institute Stockholm. De senaste åren har vi lagt mycket tid och energi på att bygga ut och förbättra våra professionella behandlingar, allt för att ge våra kunder det bästa inom skönhetsvärlden. Du kan känna dig trygg i våra händer och i våra produkter.

Känn dig lugn och låt dig inspireras av de friska vår vindar som närmar sig Sveriges gränser, låt kreativiteten flöda och förbered dina muskler och din hud inför den tid som närmar sig för trotts allt är dina muskler och din Hud de starkaste och största organ du har.

Sakta ner hudens åldringsprocess med New Cellular Treating Factor – Vitamincocktail injektioner.

New Cellular Treating Factor är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen, samt reparerar vävnad genom att påverkar den cellulära spridningen och blodcirkulationen. Behandlingen utförs av leg. Läkare eller sjuksköterska allt för din trygghet och bästa resultat.

Sportlov, fillers institute Stockholm

Boka behandling:

BOKA TID DIREKT

 

Alexandra: Botox Stockholm

Varma  Hälsningar
Leg.Ssk
Alexandra Andersson
www.fillersinstitute.se
info@fillersinstitute.se
tfn 08-645 32 80

Fillers institute Östermalm, Stockholm
Välkomna till Fillers institute. Vi arbetar med marknadens ledande märken inom medicinsk hudvård, såsom Restylane, Juvederm, och Filorga vilka alla påvisar väldokumenterade resultat. Vi vidareutbildar oss kontinuerligt på de senaste teknikerna inom området och har kontakt med internationella skönhetsexperter som berättar om det senaste på marknaden. Allt för att kunna erbjuda professionella behandlingar och för att garantera en hög patientsäkerhet