Förbättra hudton, hudtextur och elasticitet – Fillers

Förbättra hudton, hudtextur och elasticitet. Förutom att jämna ut hudojämnheter och förstärka ansiktskonturer, är vårt primära fokus att uppnå en bättre “hudkvalitet”.

I en mycket intressant studie kunde forskare förutspå en persons ålder från fotografier av ett litet område av hudytan. En av slutsatserna var att oregelbunden pigmentering inte bara gör att andra ser dig som äldre och mindre attraktiv, men även som mindre hälsosam.

En hudbehandling kan göra stor skillnad. Hudbehandling tar tid. Den ger inte en omedelbar “wow”-effekt som till exempel fyllnadsbehandling med fillers.

Hudbehandling är en gradvis process med subtila effekter, men är absolut nödvändigt!

I vår klinik använder vi oss av en rad biostimulerande metoder som bland annat jämnar ut hudojämnheter, förbättrar hudens elasticitet, struktur och krymper porerna.

Alla behandlingar bygger på regenerativa processer vilket innebär att ”vi hjälper huden att hjälpa sig själv”, det vill säga äkta bioestimulering.

Vill du få en bättre hudkvalitet? boka en behandling!

Förbättra hudton, hudtextur och elasticitet

Med Varma och soliga Hälsningar
Alexandra Andersson
Leg.Ssk
www.fillersinstitute.se
info@fillersinstitute.se
tfn 08-645 32 80

 

Förbättra hudton, hudtextur och elasticitet

Vi arbetar med marknadens ledande märken inom medicinsk hudvård, såsom Ansiktsbehandling, Restylane, Juvederm, Botox, Fillers, Skinbooster, Belkyra, Dubbelhaka behandling, Läppförstoring, Läpprejuvenation, Ansiktslyft, Elixir cosmoceuticals, Peeling, Kemisk peeling och Filorga vilka alla påvisar väldokumenterade resultat.